Färja från Igoumenitsa till Venedig

Karta

Hämta prisuppgift

  • 2 korsningar varje vecka
    25 tim 30 min
    Få pris
  • 2 korsningar varje vecka
    26 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Igoumenitsa till Venedig-linjen går mellan Grekland och Italien och trafikeras för tillfället av ANEK Superfast och Minoan Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Igoumenitsa till Venedig, visar vi även resultat för Patras till Venedig för att hjälpa dig att komma från Grekland till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Igoumenitsa Venedig rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Igoumenitsa Venedig färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Igoumenitsa Venedig färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Igoumenitsa Venedig färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Igoumenitsa Venedig färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Igoumenitsa Venedig färjor online med AFerry idag.