Ijmuiden färja

Karta

Hämta prisuppgift

Ijmuiden Rutter

Boka färjor till Ijmuiden med AFerry. Färjor till Ijmuiden, i Holland, är tillgängliga från England. Du kan ta en färja till Ijmuiden från Newcastle.

Ijmuiden Färjebolag

Färjor till och från Ijmuiden och trafikeras för tillfället av DFDS. När du letar efter en färja till Ijmuiden, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Ijmuiden färjor med DFDS är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Ijmuiden blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Ijmuiden färjehamn Boka alla ledande Ijmuiden-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Ijmuiden-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ijmuiden-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Newcastle - Amsterdam IJmuiden
(DFDS Seaways)
2 312,19 Skr
  • Bokat: 2019 čakčamánnu 28, lávvardat
  • Res: 2019 golggotmánnu 14, vuossárga (Enkel)
  • Bil + 1

Specialerbjudanden

  • Ijmuiden färja
  • Ijmuiden färja
  • Ijmuiden färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ijmuiden-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ijmuiden-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enIjmuiden färja online med AFerry.se idag.

Ijmuiden Karta

Visa karta

Port Address

DFDS

Felison terminal, Sluisplein 33, 1975 AG, The Netherlands