Interislander

Interislander
Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka en Interislander färja snabbt och lätt online med AFerry. Interislander bedriver linjetrafik mellan olika hamnar i Nya Zeeland. Den här sidan innehåller information om att boka Interislander -färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Interislander -färjebiljetterna. Boka billiga Interislander färjor till Picton och Wellington. Vi jämför Interislander med Bluebridge i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Interislander med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Interislander färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enInterislander färja online med AFerry idag.

Översikt

Incheckningsinformation

Incheckning minst 45 min före avgång för fotpassagerare och 60 min före avgång för övriga passagerare.

Rutter:
Kortaste korsningen:

Mest populära rutten:

Interislander Rutter

    Specialerbjudanden

    • Jämför och boka Interislander biljetter till Picton och Wellington med AFerry!
    • Jämför och boka Interislander biljetter till Picton och Wellington med AFerry!

    Video

    Interislander YouTube Video