Iraklia färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Iraklia Rutter

 • Katapola till Iraklia / Iraklia till Katapola
  3 korsningar varje vecka
  1 tim 45 min
 • Koufonisia till Iraklia / Iraklia till Koufonisia
  3 korsningar varje vecka
  50 min
 • Naxos till Iraklia / Iraklia till Naxos
  3 korsningar varje vecka
  55 min
 • Paros till Iraklia / Iraklia till Paros
  3 korsningar varje vecka
  2 tim
 • Piraeus till Iraklia / Iraklia till Piraeus
  3 korsningar varje vecka
  6 tim 31 min
 • Schinoussa till Iraklia / Iraklia till Schinoussa
  3 korsningar varje vecka
  5 min

Boka färjor till Iraklia med AFerry. Färjor till Iraklia, i Kykladerna, är tillgängliga från Grekland, Kykladerna och Sporaderna öarna . Du kan ta en färja till Iraklia från Piraeus.

Iraklia Färjebolag

Färjor till och från Iraklia och trafikeras för tillfället av Blue Star Ferries. När du letar efter en färja till Iraklia, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Iraklia färjor med Blue Star Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Iraklia blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Iraklia färjehamn Boka alla ledande Iraklia-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Iraklia-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Iraklia-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

 • Iraklia färja
 • Iraklia färja
 • Iraklia färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Iraklia-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Iraklia-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enIraklia färja online med AFerry.se idag.

Iraklia Karta

Visa karta

Port Address

Blue Star Ferries

Agios Georgios, Iraklio, Aktoploiki Grammi 71306 Iraklio, Greece

Blue Star Ferries

Agios Georgios, Iraklio, Aktoploiki Grammi 71306 Iraklio, Greece