Färja till Ischia

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till Ischia med AFerry. Inrikes tjänster i Italien är tillgängliga från Ischia till Neapel och Pozzuoli.

Ischia Färjebolag

Färjor till och från Ischia och trafikeras för tillfället av Alilauro och Medmar. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Ischia, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Ischia, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Ischia färjor med Alilauro och Medmar är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Ischia blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Ischia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Ischia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ischia färjebiljetterna.

  • Färjor till Ischia
  • Färjor till Ischia
  • Färjor till Ischia

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ischia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ischia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Ischia färjor online med AFerry idag.

Ischia Karta

Visa karta

Port Address

Alilauro

Via Iasolino, Ischia, 80077, Italy

Medmar

Ischia Porto, Via Iasolino, Ischia, Italy