Färja till Jeju

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Jeju med AFerry. Inrikes tjänster i Sydkorea är tillgängliga från Jeju till Yeosu.

Jeju Färjebolag

Färjor till och från Jeju och trafikeras för tillfället av Hanil Express. När du letar efter en färja till Jeju, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Jeju färjor med Hanil Express är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Jeju blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Jeju rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Jeju färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Jeju färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Jeju
  • Färjor till Jeju
  • Färjor till Jeju

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Jeju färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Jeju färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Jeju färjor online med AFerry idag.

Jeju Karta

Visa karta

Port Address

Hanil Express

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

SeaWorld Express Ferries

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea