Färja till Kagoshima

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Kagoshima Rutter

Boka färjor till Kagoshima med AFerry. Inrikes tjänster i Japan är tillgängliga från Kagoshima till Motobu, Naha och Yakushima.

Kagoshima Färjebolag

Färjor till och från Kagoshima och trafikeras för tillfället av Marix Line och Tane Yaku Jetfoil. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Kagoshima, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Kagoshima, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kagoshima färjor med Marix Line och Tane Yaku Jetfoil är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kagoshima blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Kagoshima rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Kagoshima färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kagoshima färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Kagoshima
  • Färjor till Kagoshima
  • Färjor till Kagoshima

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kagoshima färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kagoshima färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Kagoshima färjor online med AFerry idag.

Kagoshima Karta

Visa karta

Port Address

A Line Ferry

Jonancho 45-1, Kagoshimashi, Kagoshima, 892-0835, Japan

Marix Line

892-0835 Jyonan cho 45-1, Kagoshima shi, Kagoshima ken, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Ibusuki - Minato 4-1274-15, Minato, Ibusuki, 891-0405, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Ibusuki - Minato 4-1274-15, Minato, Ibusuki, 891-0405, Japan