Färja till Kangaroo Island

Karta

Hämta prisuppgift

Kangaroo Island Rutter

Boka färjor till Kangaroo Island med AFerry. AFerry har alltid billiga priser för Kangaroo Island, så att du kan nå Australien veta att du har ett bra pris. Färjor till och från Kangaroo Island och trafikeras för tillfället av Sealink. När du letar efter en färja till Kangaroo Island, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kangaroo Island färjor med Sealink är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kangaroo Island blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Kangaroo Island rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Kangaroo Island färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kangaroo Island färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Cape Jervis - Kangaroo Island
(Sealink)
2 626,93 Skr
  • Bokat: 2019 golggotmánnu 7, vuossárga
  • Res: 2019 golggotmánnu 14, vuossárga - 2019 golggotmánnu 17, duorasdat
  • Bil + 2

Specialerbjudanden

  • Färjor till Kangaroo Island
  • Färjor till Kangaroo Island
  • Färjor till Kangaroo Island

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kangaroo Island färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kangaroo Island färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Kangaroo Island färjor online med AFerry idag.

Kangaroo Island Karta

Visa karta

Port Address

Sealink

Penneshaw SA, Kangaroo Island, Australia