Kapellskar färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Kapellskär Rutter

Boka färjor till Kapellskär med AFerry. Färjor till Kapellskär, i Sverige, är tillgängliga från Aland, Estland och Finland. Du kan ta en färja till Kapellskär från 4 färja hamnar:

  • Mariehamn
  • Naantali
  • Nådendal
  • Paldiski

Kapellskär Färjebolag

Färjor till och från Kapellskär och trafikeras för tillfället av DFDS, Finnlines och Viking Line. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Kapellskär, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Kapellskär, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kapellskär färjor med DFDS, Finnlines och Viking Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kapellskär blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Kapellskar färjehamn Boka alla ledande Kapellskar-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Kapellskar-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kapellskar-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Kapellskar färja
  • Kapellskar färja
  • Kapellskar färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kapellskar-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kapellskar-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enKapellskar färja online med AFerry.se idag.

Kapellskär Karta

Visa karta

Port Address

DFDS LISCO

Kapellskärs hamn, SE- 76 015 Gräddö, Sweden

Viking Line

Kapellskär E18, Norrtälje, 760 15 GRÄDDÖ, Sweden