Färja från Kapellskär till Mariehamn

  • Färja från Kapellskär till Mariehamn
    Färja från Kapellskär till Mariehamn

Boka från Kapellskär till Mariehamn med AFerry

  • 2 korsningar dagligen
    2 tim 15 min
    Sök

Kapellskär till Mariehamn-linjen går mellan Sverige och Aland och trafikeras för tillfället av Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Kapellskär till Mariehamn, visar vi även resultat för Stockholm till Långnäs och Stockholm till Mariehamn för att hjälpa dig att komma från Sverige till Aland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Det genomsnittliga priset våra kunder hittat för Kapellskär till Mariehamn nyligen är kr466.

Boka alla ledande Kapellskär Mariehamn rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Kapellskär Mariehamn färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kapellskär Mariehamn färjebiljetterna.

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kapellskär Mariehamn färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kapellskär Mariehamn färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Kapellskär Mariehamn färjor online med AFerry idag.

Registrera dig för att få erbjudanden

Få vårt nyhetsbrev och aldrig missar en färja affär!

Alternativa Färdvägar