Färja från Kapellskär till Mariehamn

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    2 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Kapellskär till Mariehamn-linjen går mellan Sverige och Aland och trafikeras för tillfället av Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Kapellskär till Mariehamn, visar vi även resultat för Stockholm till Långnäs och Stockholm till Mariehamn för att hjälpa dig att komma från Sverige till Aland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Kapellskär Mariehamn rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Kapellskär Mariehamn färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kapellskär Mariehamn färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kapellskär Mariehamn färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kapellskär Mariehamn färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Kapellskär Mariehamn färjor online med AFerry idag.