Färja från Kapellskär till Nådendal

Karta

Hämta prisuppgift

  • 1 korsningar dagligen
    8 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Kapellskär till Nådendal-linjen går mellan Sverige och Finland och trafikeras för tillfället av Finnlines. Förutom att jämföra priser och tider för Kapellskär till Nådendal, visar vi även resultat för Stockholm till Åbo och Stockholm till Helsingfors för att hjälpa dig att komma från Sverige till Finland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Kapellskär Nådendal rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Kapellskär Nådendal färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kapellskär Nådendal färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kapellskär Nådendal färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kapellskär Nådendal färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Kapellskär Nådendal färjor online med AFerry idag.