Färja från Karlovassi till Mykonos

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 3 korsningar varje vecka
    3 tim 45 min
    Få pris

Karlovassi till Mykonos-linjen går mellan Egeiska öarna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways.

Boka alla ledande Karlovassi Mykonos rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Karlovassi Mykonos färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Karlovassi Mykonos färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Karlovassi Mykonos färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Karlovassi Mykonos färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Karlovassi Mykonos färjor online med AFerry idag.