Karlskrona färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Karlskrona Rutter

Boka färjor till Karlskrona med AFerry. Färjor till Karlskrona, i Sverige, är tillgängliga från Polen. Du kan ta en färja till Karlskrona från Gdynia.

Karlskrona Färjebolag

Färjor till och från Karlskrona och trafikeras för tillfället av Stena Line. När du letar efter en färja till Karlskrona, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Karlskrona färjor med Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Karlskrona blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Karlskrona färjehamn Boka alla ledande Karlskrona-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Karlskrona-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Karlskrona-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Karlskrona färja
  • Karlskrona färja
  • Karlskrona färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Karlskrona-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Karlskrona-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enKarlskrona färja online med AFerry.se idag.

Karlskrona Karta

Visa karta

Port Address

Stena Line

Verkövägen 101, 371 65 Lyckeby, Sweden