Färja från Katapola till Piraeus

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    7 tim
    Få pris
  • 3 korsningar varje vecka
    5 tim 25 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Katapola till Piraeus är en intern resa i Grekland och drivs av Blue Star Ferries, Hellenic Seaways och Sea Jets. Förutom att jämföra priser och tider för Katapola till Piraeus, visar vi även resultat för Aegiali till Piraeus för att hjälpa dig att komma runt Grekland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Katapola Piraeus rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Katapola Piraeus färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Katapola Piraeus färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Katapola Piraeus färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Katapola Piraeus färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Katapola Piraeus färjor online med AFerry idag.