Färja till Kea

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Kea Rutter

 • Kythnos till Kea / Kea till Kythnos
  2 korsningar varje vecka
  1 tim 20 min
 • Lavrio till Kea / Kea till Lavrio
  2 korsningar varje vecka
  1 tim
 • Syros till Kea / Kea till Syros
  2 korsningar varje vecka
  3 tim 55 min

Boka färjor till Kea med AFerry. AFerry har alltid billiga priser för Kea, så att du kan nå Kykladerna veta att du har ett bra pris. Färjor till och från Kea och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways. När du letar efter en färja till Kea, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kea färjor med Hellenic Seaways är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kea blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Kea rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Kea färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kea färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

 • Färjor till Kea
 • Färjor till Kea
 • Färjor till Kea

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kea färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kea färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Kea färjor online med AFerry idag.

Kea Karta

Visa karta

Port Address