Färja till Kefalonia/Poros

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Kefalonia/Poros Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Kefalonia/Poros med AFerry. Färjor till Kefalonia/Poros, i Ioniska oarna, är tillgängliga från Grekland, Kykladerna och Sporaderna öarna . Du kan ta en färja till Kefalonia/Poros från Killini och Kyllini.

Kefalonia/Poros Färjebolag

Färjor till och från Kefalonia/Poros och trafikeras för tillfället av Kefalonian Lines och Levante Ferries. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Kefalonia/Poros, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Kefalonia/Poros, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kefalonia/Poros färjor med Kefalonian Lines och Levante Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kefalonia/Poros blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Kefalonia/Poros rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Kefalonia/Poros färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kefalonia/Poros färjebiljetterna.

  • Färjor till Kefalonia/Poros
  • Färjor till Kefalonia/Poros
  • Färjor till Kefalonia/Poros

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kefalonia/Poros färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kefalonia/Poros färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Kefalonia/Poros färjor online med AFerry idag.

Kefalonia/Poros Karta

Visa karta

Port Address

Kefalonian Lines

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Levante Ferries

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece