Kiel färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Kiel Rutter

Boka färjor till Kiel med AFerry. Färjor till Kiel, i Tyskland, är tillgängliga från Litauen, Norge och Sverige. Du kan ta en färja till Kiel från Göteborg, Klaipeda och Oslo.

Kiel Färjebolag

Färjor till och från Kiel och trafikeras för tillfället av Color Line, DFDS och Stena Line. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Kiel, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Kiel, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kiel färjor med Color Line, DFDS och Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kiel blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Kiel färjehamn Boka alla ledande Kiel-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Kiel-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kiel-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Oslo - Kiel
(Color Line)
8 258 Skr
  • Bokat: 2020 borgemánnu 2, sotnabeaivi
  • Res: 2020 borgemánnu 19, gaskavahkku (Enkel)
  • Camper Van + 2
Klaipeda - Kiel
(DFDS LISCO)
4 813 Skr
  • Bokat: 2020 suoidnemánnu 30, duorasdat
  • Res: 2020 borgemánnu 16, sotnabeaivi (Enkel)
  • Bil + 4

Specialerbjudanden

  • Kiel färja
  • Kiel färja
  • Kiel färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kiel-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kiel-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enKiel färja online med AFerry.se idag.

Kiel Karta

Visa karta

Port Address

Color Line

Norwegenkai, Kiel-Gaarden, 24143, Germany

DFDS LISCO

Ostuferhafen 15, 24149 Kiel, Germany

Stena Line

Stena Line Scandinavia AB, Schwedenkai 1, D-24103, Germany