Kirkwall färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Kirkwall med AFerry. Du kan använda Kirkwall för att ta färjor runt Shetland och även till Skottland. Inrikes tjänster i Shetland är tillgängliga från Kirkwall till Lerwick medan färjor från Shetland seglar till Aberdeen.

Kirkwall Färjebolag

Färjor till och från Kirkwall och trafikeras för tillfället av NorthLink. När du letar efter en färja till Kirkwall, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kirkwall färjor med NorthLink är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kirkwall blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Kirkwall färjehamn Boka alla ledande Kirkwall-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Kirkwall-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kirkwall-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Kirkwall färja
  • Kirkwall färja
  • Kirkwall färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kirkwall-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kirkwall-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enKirkwall färja online med AFerry.se idag.

Kirkwall Karta

Visa karta

Port Address

NorthLink

The Pier,Kirkwall, KW15 1HU, Orkney Islands