Kobee

Kobee
Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka en Kobee färja snabbt och lätt online med AFerry. Kobee bedriver linjetrafik mellan olika hamnar i Japan och Sydkorea. Den här sidan innehåller information om att boka Kobee -färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kobee -färjebiljetterna. Boka billiga Kobee färjor till Busan, Hitakatsu och Tsushima. Vi jämför Kobee med Camellia Line och JR Kyushu Beetle Ferry i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Kobee med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kobee färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enKobee färja online med AFerry idag.

Översikt

Incheckningsinformation

Incheckning ska ske senast 60 minuter före avgång.

Rutter:
Kortaste korsningen:

Mest populära rutten:

Specialerbjudanden

Kobee Rutter

    • Jämför och boka Kobee biljetter till Hitakatsu, Busan och Tsushima med AFerry!
    • Jämför och boka Kobee biljetter till Hitakatsu, Busan och Tsushima med AFerry!