Färja från Köpenhamn till Malmö

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 96 korsningar dagligen
    10 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Köpenhamn till Malmö-linjen går mellan Danmark och Sverige och trafikeras för tillfället av Oresundbron. Förutom att jämföra priser och tider för Köpenhamn till Malmö, visar vi även resultat för Frederikshavn till Göteborg och Grenaa till Varberg för att hjälpa dig att komma från Danmark till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Köpenhamn Malmö rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Köpenhamn Malmö färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Köpenhamn Malmö färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Köpenhamn Malmö färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Köpenhamn Malmö färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Köpenhamn Malmö färjor online med AFerry idag.