Färja från Korfu till Ancona

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    16 tim
    Få pris
  • 4 korsningar varje vecka
    15 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Korfu till Ancona-linjen går mellan Ioniska oarna och Italien och trafikeras för tillfället av ANEK Superfast. Förutom att jämföra priser och tider för Korfu till Ancona, visar vi även resultat för Korfu till Bari och Korfu till Brindisi för att hjälpa dig att komma från Ioniska oarna till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Korfu Ancona rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Korfu Ancona färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Korfu Ancona färjebiljetterna.

Billiga Korfu till Ancona priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Korfu Ancona färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Korfu Ancona färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Korfu Ancona färjor online med AFerry idag.