Färja från Korfu till Brindisi

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar varje vecka
    8 tim
    Få pris
  • 4 korsningar varje vecka
    8 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Korfu till Brindisi-linjen går mellan Ioniska oarna och Italien och trafikeras för tillfället av European Seaways och Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Korfu till Brindisi, visar vi även resultat för Korfu till Ancona och Korfu till Bari för att hjälpa dig att komma från Ioniska oarna till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Korfu Brindisi rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Korfu Brindisi färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Korfu Brindisi färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Korfu Brindisi färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Korfu Brindisi färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Korfu Brindisi färjor online med AFerry idag.