Kristiansand färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Kristiansand Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Kristiansand med AFerry. Färjor till Kristiansand, i Norge, är tillgängliga från Danmark. Du kan ta en färja till Kristiansand från Hirtshals.

Kristiansand Färjebolag

Färjor till och från Kristiansand och trafikeras för tillfället av Color Line och Fjord Line. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Kristiansand, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Kristiansand, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kristiansand färjor med Color Line och Fjord Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kristiansand blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Kristiansand färjehamn Boka alla ledande Kristiansand-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Kristiansand-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kristiansand-färjebiljetterna.

  • Kristiansand färja
  • Kristiansand färja
  • Kristiansand färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kristiansand-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kristiansand-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enKristiansand färja online med AFerry.se idag.

Kristiansand Karta

Visa karta

Port Address

Color Line

Fergeterminalen, 4600, Norway

Fjord Line

Vestre Strandgate 31, 4611 Kristiansand S, Norway