Färja till Kyllini

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Kyllini Rutter

Boka färjor till Kyllini med AFerry. Färjor till Kyllini, i Grekland, är tillgängliga från Ioniska oarna och Saroniska öarna. Du kan ta en färja till Kyllini från Kefalonia/Poros och Zante.

Kyllini Färjebolag

Färjor till och från Kyllini och trafikeras för tillfället av Kefalonian Lines och Levante Ferries. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Kyllini, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Kyllini, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kyllini färjor med Kefalonian Lines och Levante Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kyllini blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Kyllini rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Kyllini färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kyllini färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Kyllini
  • Färjor till Kyllini
  • Färjor till Kyllini

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kyllini färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kyllini färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Kyllini färjor online med AFerry idag.

Kyllini Karta

Visa karta

Port Address

Kefalonian Lines

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece

Levante Ferries

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece