Kythnos färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Kythnos Rutter

 • Kea till Kythnos / Kythnos till Kea
  2 korsningar varje vecka
  1 tim 20 min
 • Lavrio till Kythnos / Kythnos till Lavrio
  2 korsningar varje vecka
  2 tim 35 min
 • Syros till Kythnos / Kythnos till Syros
  2 korsningar varje vecka
  2 tim 25 min

Boka färjor till Kythnos med AFerry. Du kan använda Kythnos för att ta färjor runt Kykladerna och även till Grekland, Kykladerna och Sporaderna öarna . Inrikes tjänster i Kykladerna är tillgängliga från Kythnos till 4 färja hamnar:

 • Kimolos
 • Milos
 • Paros
 • Sikinos

Färjor från Kykladerna segla från Kythnos till Piraeus.

Kythnos Färjebolag

Färjor till och från Kythnos och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways och Zante Ferries. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Kythnos, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Kythnos, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Kythnos färjor med Hellenic Seaways och Zante Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Kythnos blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Kythnos färjehamn Boka alla ledande Kythnos-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Kythnos-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Kythnos-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

 • Kythnos färja
 • Kythnos färja
 • Kythnos färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Kythnos-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Kythnos-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enKythnos färja online med AFerry.se idag.

Kythnos Karta

Visa karta

Port Address

Hellenic Seaways

Limani Kythnoy, 84006, Greece

Zante Ferries

Limani Kythnoy, 84006, Greece