La Gomera Färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Färja till La Gomera. Jämför alla färjelinjer till La Gomera

Specialerbjudanden

Boka en färja till La Gomera, eller till och med runt La Gomera, med AFerry. AFerry har alltid billiga priser på La Gomera färjor, så att du kan resa avslappnad och veta att du har en hel del. La Gomera färjorna går från 2 färja hamnar - Playa Santiago och San Sebastián de la Gomera. Du kan boka en färja till La Gomera från 2 regioner / länder - Kanarieöarna och Tenerife. Det finns 3 färjeruter till La Gomera - La Palma till San Sebastian de La Gomera, Los Cristianos till San Sebastian de La Gomera och Valle Gran Rey till San Sebastian de La Gomera. Det finns också 2 färjereder inom La Gomera - Playa Santiago till San Sebastian de La Gomera och San Sebastian de La Gomera till Playa Santiago.

La Gomera Färjebolag

Färjor till och i La Gomera drivs av 2 Färjebolag - Fred Olsen och Naviera Armas. Eftersom det finns 2 färjebolag och 5 färjeruter kan det vara mycket användbart att jämföra priser och tider för att du ska få det bästa priset till den bästa tiden för att passa dina planer. Företag som Fred Olsen och Naviera Armas erbjuder oslagbara tjänster och du kommer att känna att du är på semester, det ögonblick du går ombord. Att resa till eller i La Gomera kommer att vara enkelt och problemfritt. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.