Färja från Långnäs till Åbo

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    4 tim 15 min
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    4 tim 5 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Långnäs till Åbo-linjen går mellan Aland och Finland och trafikeras för tillfället av Tallink Silja och Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Långnäs till Åbo, visar vi även resultat för Mariehamn till Åbo och Mariehamn till Helsingfors för att hjälpa dig att komma från Aland till Finland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Långnäs Åbo rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Långnäs Åbo färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Långnäs Åbo färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Långnäs Åbo färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Långnäs Åbo färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Långnäs Åbo färjor online med AFerry idag.