Langnas färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Långnäs Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Långnäs med AFerry. Färjor till Långnäs, i Aland, är tillgängliga från Finland och Sverige. Du kan ta en färja till Långnäs från 4 färja hamnar:

  • Åbo
  • Naantali
  • Nådendal
  • Stockholm

Långnäs Färjebolag

Färjor till och från Långnäs och trafikeras för tillfället av Finnlines, Tallink Silja och Viking Line. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Långnäs, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Långnäs, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Långnäs färjor med Finnlines, Tallink Silja och Viking Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Långnäs blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Langnas färjehamn Boka alla ledande Langnas-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Langnas-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Langnas-färjebiljetterna.

  • Langnas färja
  • Langnas färja
  • Langnas färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Langnas-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Langnas-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enLangnas färja online med AFerry.se idag.

Långnäs Karta

Visa karta

Port Address

Tallink Silja

Tallink Silja Line terminal Langnas, 22630 Lumparland, Finland

Viking Line

Viking Line terminal Langnas, Långnäsvägen 656, 22630 Lumparland, Aland Islands. Finland