Färja från Långnäs till Stockholm

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    6 tim 20 min
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    5 tim 25 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Långnäs till Stockholm-linjen går mellan Aland och Sverige och trafikeras för tillfället av Tallink Silja. Förutom att jämföra priser och tider för Långnäs till Stockholm, visar vi även resultat för Åbo till Långnäs, Mariehamn till Kapellskär och Mariehamn till Stockholm för att hjälpa dig att komma från Aland till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Långnäs Stockholm rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Långnäs Stockholm färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Långnäs Stockholm färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Långnäs Stockholm färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Långnäs Stockholm färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Långnäs Stockholm färjor online med AFerry idag.