Färja från Larne till Cairnryan

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 5 korsningar dagligen
    2 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Larne till Cairnryan-linjen går mellan Nordirland och Skottland och trafikeras för tillfället av P&O Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Larne till Cairnryan, visar vi även resultat för Belfast till Cairnryan och Belfast till Liverpool Birkenhead för att hjälpa dig att komma från Nordirland till Skottland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Larne Cairnryan rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Larne Cairnryan färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Larne Cairnryan färjebiljetterna.

Billiga Larne till Cairnryan priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Larne Cairnryan färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Larne Cairnryan färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Larne Cairnryan färjor online med AFerry idag.