Larvik färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Larvik Rutter

Boka färjor till Larvik med AFerry. Färjor till Larvik, i Norge, är tillgängliga från Danmark. Du kan ta en färja till Larvik från Hirtshals.

Larvik Färjebolag

Färjor till och från Larvik och trafikeras för tillfället av Color Line. När du letar efter en färja till Larvik, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Larvik färjor med Color Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Larvik blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Larvik färjehamn Boka alla ledande Larvik-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Larvik-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Larvik-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Hirtshals - Larvik
(Color Line)
1 091 Skr
  • Bokat: 2020 suoidnemánnu 1, gaskavahkku
  • Res: 2020 suoidnemánnu 22, gaskavahkku (Enkel)
  • Bil + 1

Specialerbjudanden

  • Larvik färja
  • Larvik färja
  • Larvik färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Larvik-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Larvik-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enLarvik färja online med AFerry.se idag.

Larvik Karta

Visa karta

Port Address

Color Line

Ferjeterminalen, 3255, Norway