Las Palmas de Gran Canaria färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Las Palmas de Gran Canaria med AFerry. Inrikes tjänster i Kanarieöarna är tillgängliga från Las Palmas de Gran Canaria till Puerto del Rosario och Santa Cruz de la Palma.

Las Palmas de Gran Canaria Färjebolag

Färjor till och från Las Palmas de Gran Canaria och trafikeras för tillfället av Fred Olsen, Naviera Armas och Trasmediterranea. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Las Palmas de Gran Canaria, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Las Palmas de Gran Canaria, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Las Palmas de Gran Canaria färjor med Fred Olsen, Naviera Armas och Trasmediterranea är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Las Palmas de Gran Canaria blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Las Palmas de Gran Canaria färjehamn Boka alla ledande Las Palmas de Gran Canaria-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Las Palmas de Gran Canaria-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Las Palmas de Gran Canaria-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Huelva - Las Palmas de G.C.
(FRS)
8 171 Skr
  • Bokat: 2020 geassemánnu 29, vuossárga
  • Res: 2020 borgemánnu 22, lávvardat (Enkel)
  • Bil + 1

Specialerbjudanden

  • Las Palmas de Gran Canaria färja
  • Las Palmas de Gran Canaria färja
  • Las Palmas de Gran Canaria färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Las Palmas de Gran Canaria-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Las Palmas de Gran Canaria-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enLas Palmas de Gran Canaria färja online med AFerry.se idag.

Las Palmas de Gran Canaria Karta

Visa karta

Port Address

Naviera Armas

Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Canary Islands

Trasmediterranea

Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Canary Islands