Färja till Lavrio

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Lavrio Rutter

 • Kavala till Lavrio / Lavrio till Kavala
  3 korsningar varje vecka
  15 tim 15 min
 • Kea till Lavrio / Lavrio till Kea
  2 korsningar varje vecka
  1 tim
 • Kythnos till Lavrio / Lavrio till Kythnos
  2 korsningar varje vecka
  2 tim 30 min
 • Syros till Lavrio / Lavrio till Syros
  2 korsningar varje vecka
  5 tim 5 min

Specialerbjudanden

Boka färjor till Lavrio med AFerry. Färjor till Lavrio, i Grekland, är tillgängliga från Kykladerna. Du kan ta en färja till Lavrio från Kythnos och Naxos.

Lavrio Färjebolag

Färjor till och från Lavrio och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways. När du letar efter en färja till Lavrio, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Lavrio färjor med Hellenic Seaways är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Lavrio blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Lavrio rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Lavrio färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Lavrio färjebiljetterna.

 • Färjor till Lavrio
 • Färjor till Lavrio
 • Färjor till Lavrio

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Lavrio färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Lavrio färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Lavrio färjor online med AFerry idag.

Lavrio Karta

Visa karta

Port Address