Le Havre färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Le Havre Rutter

Boka färjor till Le Havre med AFerry. Färjor till Le Havre, i Frankrike, är tillgängliga från England. Du kan ta en färja till Le Havre från Portsmouth.

Le Havre Färjebolag

Färjor till och från Le Havre och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. När du letar efter en färja till Le Havre, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Le Havre färjor med Brittany Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Le Havre blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Le Havre färjehamn Boka alla ledande Le Havre-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Le Havre-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Le Havre-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Portsmouth - Le Havre
(Brittany Ferries)
2 783 Skr
  • Bokat: 2020 suoidnemánnu 11, lávvardat
  • Res: 2020 borgemánnu 23, sotnabeaivi (Enkel)
  • Bil + 2

Specialerbjudanden

  • Le Havre färja
  • Le Havre färja
  • Le Havre färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Le Havre-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Le Havre-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enLe Havre färja online med AFerry.se idag.

Le Havre Karta

Visa karta

Port Address

Brittany Ferries

Terminal de la Citadelle, 76600,Le Havre, France

DFDS

Terminal de la citadelle, Quai Auguste Brostrom, 76600 Le Havre, France