Färja från Le Havre till Portsmouth

Karta

Hämta prisuppgift

  • 7 korsningar varje vecka
    5 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Le Havre till Portsmouth-linjen går mellan Frankrike och England och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Le Havre till Portsmouth, visar vi även resultat för Caen till Portsmouth och Dieppe till Newhaven för att hjälpa dig att komma från Frankrike till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Le Havre Portsmouth rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Le Havre Portsmouth färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Le Havre Portsmouth färjebiljetterna.

Billiga Le Havre till Portsmouth priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Le Havre Portsmouth färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Le Havre Portsmouth färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Le Havre Portsmouth färjor online med AFerry idag.