Leros färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Leros Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Leros med AFerry. Du kan använda Leros för att ta färjor runt Dodekanisos och även till Grekland, Kykladerna och Sporaderna öarna . Inrikes tjänster i Dodekanisos är tillgängliga från Leros till 5 färja hamnar:

  • Kos
  • Lipsi
  • Patmos
  • Rhodos
  • Symi

Färjor från Dodekanisos segla från Leros till Piraeus.

Leros Färjebolag

Färjor till och från Leros och trafikeras för tillfället av Blue Star Ferries och Dodekanisos Seaways. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Leros, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Leros, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Leros färjor med Blue Star Ferries och Dodekanisos Seaways är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Leros blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Leros färjehamn Boka alla ledande Leros-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Leros-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Leros-färjebiljetterna.

  • Leros färja
  • Leros färja
  • Leros färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Leros-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Leros-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enLeros färja online med AFerry.se idag.

Leros Karta

Visa karta

Port Address

Blue Star Ferries

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece

Blue Star Ferries

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece

Dodekanisos Seaways

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece