Lerwick färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Lerwick med AFerry. Du kan använda Lerwick för att ta färjor runt Shetland och även till Skottland. Inrikes tjänster i Shetland är tillgängliga från Lerwick till Kirkwall medan färjor från Shetland seglar till Aberdeen.

Lerwick Färjebolag

Färjor till och från Lerwick och trafikeras för tillfället av NorthLink. När du letar efter en färja till Lerwick, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Lerwick färjor med NorthLink är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Lerwick blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Lerwick färjehamn Boka alla ledande Lerwick-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Lerwick-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Lerwick-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Lerwick färja
  • Lerwick färja
  • Lerwick färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Lerwick-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Lerwick-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enLerwick färja online med AFerry.se idag.

Lerwick Karta

Visa karta

Port Address

NorthLink

Holmsgarth Terminal, Holmsgarth, ZE1 0PR, Shetland Islands