Levante Ferries

Levante Ferries
Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka en Levante Ferries färja snabbt och lätt online med AFerry. Levante Ferries bedriver linjetrafik mellan olika hamnar i Grekland och Ioniska oarna. Den här sidan innehåller information om att boka Levante Ferries -färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Levante Ferries -färjebiljetterna. Boka billiga Levante Ferries färjor till Kefalonia/Poros, Kyllini och Zante. Vi jämför Levante Ferries med Kefalonian Lines i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Levante Ferries med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Levante Ferries färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enLevante Ferries färja online med AFerry idag.

Översikt

Incheckningsinformation

Incheckning minst 30 min före avgång för fotpassagerare och 60 min före avgång för övriga passagerare.

Rutter:
4
Kortaste korsningen:
Killini - Zante
1 tim 15 min
Mest populära rutten:

Specialerbjudanden

Levante Ferries Rutter

  • Jämför och boka Levante Ferries biljetter till Kefalonia/Poros, Kyllini och Zante med AFerry!
  • Jämför och boka Levante Ferries biljetter till Kefalonia/Poros, Kyllini och Zante med AFerry!