Färja till Liepaja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Liepaja Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Liepaja med AFerry. Färjor till Liepaja, i Lettland, är tillgängliga från Tyskland. Du kan ta en färja till Liepaja från Travemünde.

Liepaja Färjebolag

Färjor till och från Liepaja och trafikeras för tillfället av Stena Line. När du letar efter en färja till Liepaja, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Liepaja färjor med Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Liepaja blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Liepaja rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Liepaja färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Liepaja färjebiljetterna.

  • Färjor till Liepaja
  • Färjor till Liepaja
  • Färjor till Liepaja

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Liepaja färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Liepaja färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Liepaja färjor online med AFerry idag.

Liepaja Karta

Visa karta

Port Address

Stena Line

Brivosta 46 piers, Liepaja, LV-3405, Latvia