Lipari färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Lipari Rutter

Boka färjor till Lipari med AFerry. Du kan använda Lipari för att ta färjor runt Eoliska öarna och även till Italien och Sicilien. Inrikes tjänster i Eoliska öarna är tillgängliga från Lipari till 4 färja hamnar:

  • Ginostra
  • Panarea
  • Stromboli
  • Vulcano

Färjor från Eoliska öarna segla från Lipari till Ginostra, Milazzo och Neapel.

Lipari Färjebolag

Färjor till och från Lipari och trafikeras för tillfället av Liberty Lines och SNAV. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Lipari, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Lipari, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Lipari färjor med Liberty Lines och SNAV är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Lipari blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Lipari färjehamn Boka alla ledande Lipari-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Lipari-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Lipari-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Lipari färja
  • Lipari färja
  • Lipari färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Lipari-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Lipari-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enLipari färja online med AFerry.se idag.

Lipari Karta

Visa karta

Port Address

Siremar

NUOVO TERMINAL ALISCAFI Sottomonastero - Porto Marina Lunga , 98055 LIPARI (ME) , Italy

SNAV

Via Francesco Crispi, I-98055 Lipari, Italy

Liberty Lines

NUOVO TERMINAL ALISCAFI Sottomonastero - Porto Marina Lunga , 98055 LIPARI (ME) , Italy