Färja från Liverpool Birkenhead till Belfast

Karta

Hämta prisuppgift

  • 2 korsningar dagligen
    7 tim

Alternativa Färdvägar

Liverpool Birkenhead till Belfast-linjen går mellan England och Nordirland och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Liverpool Birkenhead till Belfast, visar vi även resultat för Cairnryan till Belfast och Cairnryan till Larne för att hjälpa dig att komma från England till Nordirland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Liverpool Birkenhead Belfast rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Liverpool Birkenhead Belfast färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Liverpool Birkenhead Belfast färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Liverpool Birkenhead Belfast färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Liverpool Birkenhead Belfast färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Liverpool Birkenhead Belfast färjor online med AFerry idag.