Färja från Livorno till Bastia

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    4 tim 30 min
    Få pris
  • 7 korsningar varje vecka
    3 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Livorno till Bastia-linjen går mellan Italien och Korsika och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries och Moby Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Livorno till Bastia, visar vi även resultat för Genua till Bastia, Piombino till Porto Vecchio och Savona till Bastia för att hjälpa dig att komma från Italien till Korsika på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Livorno Bastia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Livorno Bastia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Livorno Bastia färjebiljetterna.

Billiga Livorno till Bastia priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Livorno Bastia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Livorno Bastia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Livorno Bastia färjor online med AFerry idag.