Färja till Macau

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Macau Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Macau med AFerry. Du kan använda Macau för att ta färjor runt Kina och även till . Inrikes tjänster i Kina är tillgängliga från Macau till Hong Kong medan färjor från Kina seglar till Hong Kong.

Macau Färjebolag

Färjor till och från Macau och trafikeras för tillfället av Turbojet Hong Kong. När du letar efter en färja till Macau, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Macau färjor med Turbojet Hong Kong är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Macau blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Macau rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Macau färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Macau färjebiljetterna.

  • Färjor till Macau
  • Färjor till Macau
  • Färjor till Macau

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Macau färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Macau färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Macau färjor online med AFerry idag.

Macau Karta

Visa karta

Port Address

Turbojet Hong Kong

Outer Harbour Ferry Terminal, Macau, Hong Kong