Mahon färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Mahon Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Mahon med AFerry. Du kan använda Mahon för att ta färjor runt Balearics och även till Spanien. Inrikes tjänster i Balearics är tillgängliga från Mahon till Palma medan färjor från Balearics seglar till Barcelona och Valencia.

Mahon Färjebolag

Färjor till och från Mahon och trafikeras för tillfället av Trasmediterranea. När du letar efter en färja till Mahon, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Mahon färjor med Trasmediterranea är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Mahon blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Mahon färjehamn Boka alla ledande Mahon-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Mahon-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Mahon-färjebiljetterna.

  • Mahon färja
  • Mahon färja
  • Mahon färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Mahon-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Mahon-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enMahon färja online med AFerry.se idag.

Mahon Karta

Visa karta

Port Address

Balearia

Moll del Cos Nou, s/n, Menorca, Balearics, 07701, Spain

Trasmediterranea

Muelle Comercial, s/n, C.P. 07701, Balearics