Färja till Malmö

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Malmö Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Malmö med AFerry. Färjor till Malmö, i Sverige, är tillgängliga från Danmark och Tyskland. Du kan ta en färja till Malmö från Köpenhamn och Travemünde.

Malmö Färjebolag

Färjor till och från Malmö och trafikeras för tillfället av Finnlines och Oresundbron. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Malmö, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Malmö, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Malmö färjor med Finnlines och Oresundbron är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Malmö blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Malmö rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Malmö färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Malmö färjebiljetterna.

  • Färjor till Malmö
  • Färjor till Malmö
  • Färjor till Malmö

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Malmö färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Malmö färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Malmö färjor online med AFerry idag.

Malmö Karta

Visa karta

Port Address

Oresundbron

Oresund Bridge, Malmö, Sweden