Färja från Malmö till Köpenhamn

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 96 korsningar dagligen
    10 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Malmö till Köpenhamn-linjen går mellan Sverige och Danmark och trafikeras för tillfället av Oresundbron. Förutom att jämföra priser och tider för Malmö till Köpenhamn, visar vi även resultat för Göteborg till Frederikshavn och Varberg till Grenaa för att hjälpa dig att komma från Sverige till Danmark på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Malmö Köpenhamn rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Malmö Köpenhamn färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Malmö Köpenhamn färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Malmö Köpenhamn färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Malmö Köpenhamn färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Malmö Köpenhamn färjor online med AFerry idag.