Färja från Malmö till Travemünde

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    8 tim 45 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Malmö till Travemünde-linjen går mellan Sverige och Tyskland och trafikeras för tillfället av Finnlines. Förutom att jämföra priser och tider för Malmö till Travemünde, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sverige till Tyskland på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Göteborg till Kiel
  • Trelleborg till Rostock
  • Trelleborg till Sassnitz
  • Trelleborg till Travemünde

Boka alla ledande Malmö Travemünde rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Malmö Travemünde färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Malmö Travemünde färjebiljetterna.

Billiga Malmö till Travemünde priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Malmö Travemünde färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Malmö Travemünde färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Malmö Travemünde färjor online med AFerry idag.