Malta färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Malta Rutter

Boka färjor till Malta med AFerry. Färjor till Malta, i Malta, är tillgängliga från Italien och Sicilien. Du kan ta en färja till Malta från Catania, Pozzallo och Salerno.

Malta Färjebolag

Färjor till och från Malta och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione och Virtu Ferries. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Malta, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Malta, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Malta färjor med Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione och Virtu Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Malta blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Malta färjehamn Boka alla ledande Malta-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Malta-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Malta-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Salerno - Valletta
(Grimaldi Lines)
1 649 Skr
  • Bokat: 2020 geassemánnu 30, maŋŋebárga
  • Res: 2020 borgemánnu 1, lávvardat (Enkel)
  • Bil + 1

Specialerbjudanden

  • Malta färja
  • Malta färja
  • Malta färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Malta-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Malta-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enMalta färja online med AFerry.se idag.

Malta Karta

Visa karta

Port Address

Tirrenia di Navigazione

Sea Passenger Terminal Tirrenia Office - Room 80 Pinto Wharf Floriana FRN 1913 Malta, 1913, Malta

Virtu Ferries

Virtu Passenger Terminal,Xatt il-Ghassara tal-Gheneb,Marsa, Malta, MRS 1917, Malta