Färja till Manila

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Manila med AFerry. Inrikes tjänster i Filippinerna är tillgängliga från Manila till Bacolod City och Cebu City.

Manila Färjebolag

Färjor till och från Manila och trafikeras för tillfället av 2GO Travel. När du letar efter en färja till Manila, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Manila färjor med 2GO Travel är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Manila blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Manila rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Manila färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Manila färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Manila
  • Färjor till Manila
  • Färjor till Manila

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Manila färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Manila färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Manila färjor online med AFerry idag.

Manila Karta

Visa karta

Port Address

2GO Travel

Boston Ticketing- ATI Inc, Pier 15 Eva Macapagal Super Terminal-Harbour Center,25th St. South Harbor, Manila, Philippines