Färja från Mariehamn till Helsingfors

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    10 tim 20 min
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    10 tim 5 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Mariehamn till Helsingfors-linjen går mellan Aland och Finland och trafikeras för tillfället av Tallink Silja och Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Mariehamn till Helsingfors, visar vi även resultat för Långnäs till Åbo och Mariehamn till Åbo för att hjälpa dig att komma från Aland till Finland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Mariehamn Helsingfors rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Mariehamn Helsingfors färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Mariehamn Helsingfors färjebiljetterna.

Billiga Mariehamn till Helsingfors priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Mariehamn Helsingfors färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Mariehamn Helsingfors färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Mariehamn Helsingfors färjor online med AFerry idag.